9 Kasım 2012 Cuma

Sizce Bu Boncuklar Kimden Habersizce Alınmıştır?

Hepinize Hayırlı Cumalar...

Ebu Hureyre (r.a)’den rivayet edildiğine göre Resûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu: "Üzerine  güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı."  




Rabbim bizleri de cennetine koysun,dualarımız kabul olsun inşallah...


Bir  kaç  gündür el işlerimi yayınlamak istiyorum ama bir türlü fotoğraflamaya fırsatım olmadı malesef:(En kısa zamanda sizlerle paylaşmak istiyorum... Gelelim benin başlığıma:)Dün gece yarı uykulu yarı uyanık bir vaziyetteydim ki bir de ne göreyim benim el işi dolabımda duran kutum gözlerimin önünde...Aaaa dedim.Bu nereden geldi buralara....Hemen anladım bunun kimin işi olduğunu.Kimi olacak ,benim ortanca kızımın.Bu bi kaç sezondur malumunuz yaka kolyeleri pek bir  meşhur oldu.Yeni tabirle, sezonun  trendi...Benim kızım da kendine yaka kolyesi işlemeye karar vermiş...Neyse efendim sözü uzatmayayım...Bi tarafını bitirmiş bile...Güle güle kullansın inşallah...Benim başka düşüncelerim vardı ama,napalım artık olan olmuş:)Ben de fotoğraflayıp sizlerle paylaşayım dedim...




 
    Benim dolabımdan inci,boncuk ne varsa almış toplamış,tabi yanında da ödemiş ipeğimi.






Güzel olmuş ama değil mi?İyi günlerde kullansın.Ablası da istiyor artık:)Bitmiş halini de fotoğraflayıp göndercek,ben de sizlere gösteririm inşallah.Benden bu kadar...Bugün hem gezmeye gideceğim hem de akşama kızımın okulundan arkadaşları gelecek onları kabul edeceğiz,çooook çalışmam gerek çok.(Reklam gibi oldu ama).Sizler de buyurun...Hepinize güzel bir gün diliyorum.

14 yorum:

  1. merhabalar yakanın bitmiş halini merakla beklicem:)
    bende beklerim bloğuma www.gulhanmiray.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bravo kızınıza. Nasıl bir beceridir bu. Nasıl bir sabırdır. İnce ince işlemiş. Elleri dert görmesin. Çok beğendim çok..

    YanıtlaSil
  3. bende geldımmm:))) hayırlı cuma lar canım...blogunda hayırlı olsun...ve yaka harıkaa olmuş...ne kadar zahmetlı bır iş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HOŞ GELDİNİZ SİZİNDE İNŞALLAH TEŞEKKÜR EDERİM

      Sil
  4. Tebrik ederim kızınızı nasıl bir sabırla işlemiş ellerine sağlık bitmiş halini merak ediyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TEŞEKKÜR EDERİM BİTMİŞ HALİNİ GÖSTERELİM

      Sil
  5. İyade-i ziyarete geldim bloğunuzu çok beğendim güzel paylaşımlarda buluşmak ümidi ile
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Kızınızı tebrik ediyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Kızınız ne iyi yapmış. Ellerine sağlık çok şık

    YanıtlaSil
  8. AYYY SİZ ONA DESTEK VERDİNİZ GİBİ OLDU

    YanıtlaSil