26 Mayıs 2015 Salı

TEL KIRMA İŞLERİM VE NAMAZ ÖRTMESİ SON İŞLERİM BİTTİ........................

Esselamü aleyküm canlar:)))))))))))işlerim bitti derim ama üç tane başlı işim bitti:)))13 tanesi devam ...bir gün bütün işlerim bitecek İNŞALLAH :)))yeter ki RABBÜL ALEMİMİN son nefesimde iman nasip eylesin ...babanem derdiki......Yarabbi üç gün yatak dördüncü gün toprak nasip eyle derdi....ALLAHIM evlatlarıma yük vermesin beni ...evlatlarımızla imtihan eylemesin acılarını analara babalara yaşatmasın.............(amin).......................gelelim işlerime....ortanca kızımın işleri son yaptıklarım ...RABBİM huzurla kullandırsın ... iman kuvvetiyle merhametle sevgiyle saygıyla yuva kurmalarına yardım eylesin mevlam... ben sizleri tertemiz niyetimle seviyorum canlarrrrrr.... dualarınıza inanıyorum dualarınızda beni ve ailemi hatırlarmısınız lütfen:)))))))))dualar biliyorsunuz çok önemli bende sizleri hatılıyorum İNŞALLAH...............güzel kızım severek sevinerek kullansın:))))))))


 tabi ki bunlarla kalmıyoruz her daim bir şeyler verme yapma çabasındayım inanın 5 yıl oldu büyük kızım evleneli maşallah ...kendisi her istediğini alabilme gücünde ama yine ana yüreği düşünürüm neyi eksik diyerek:))))
 tel kırma işleri biraz zor çok dikkat gerektiriyor..........

 benim yaptığım işlerde nedense hep model takipli:)))
yaşıma başıma bakmadan işte zoru seçerim:))))))))))))))
 evet masada orta sehpada da kullanılabilir bakalım kendileri nereye yakıştıracak örtecekler

 namaz örtmesi bu modeli kızım çok sevdi:))))rengi çok beğendi..........

 bu gün bu kadar hemen çıkıyorum çarşıda alışverişlerim var .......istanbul yolcusuyuz
torunumun istekleri oğlum cevizli lokum alayım dedim:))hayır anane... sucut pembe lotum pembe anane:)))

MAESSELAM:)))))))))))))))))SEVGİLERİMLE BAKİ MUHABBETLE......................



8 yorum:

  1. Hayırlı yolculuklar dilerim. Elinize sağlık Güle güle kullanılsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AMİNN FATMAM:))TEŞEKKÜR EDERİM SİZLERİN KUZULARINIZDA SAĞLIKLA BÜYÜSÜN BENİM GİBİ TORUNUNUZUN YIL SONU GÖSTERİSİNE GİDERSİNİZ:))İNŞALLAH...TEŞEKKÜR EDERİM YAVRUM SAĞOL

      Sil
  2. Yine sıcacık bir post olmuş dualarımız müşterek Rabbim cümlemizi evladlarımızla imtihan eylemesin çok zor.. Hünerli ellerden böyle güzel şeyler çıkar tabii...emeklerine sağlık hepsine bayıldım.. güzel günlerde kullanmak nasib olur inşaAllah! amiiin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TEŞEKKÜR EDERİM GÜZELİM:)AMİNN CANIM... SİZLER KADAR DEĞİLİM ABLANIZI İDARE EDİVERİN LÜTFEN:))İNŞALLAH ABLASI DUA ET

      Sil
  3. Aleykümselam ablam. amin diyorum güzel dualarına. ne kadar korksak da ölüm elbet bulacak bir gün hepimizi. Allah hayırlı yaşam hayırlı ölüm nasip etsin hepimize ama hüzünlendim yine de ilk paragrafını okuyunca. nedense hiç ölmeyecekmiş gibi düşünüyoruz bazen.
    el işlerin hepsi ayrı güzel. iyi günlerde kullanmak nasip olsun sahiplerine. annelik hiiiiç bitmez ablam. derler anne olunca anlarsın, ne çok kızardık oysa doğruymuş. annelik başka. hayırlı yolculuklar ve selamlar....

    YanıtlaSil
  4. AMİN AMİNN KUZUM:)KIYAMAM ...MAALESEF AMA BİR GÜN ÇALACAK KAPIMIZI...TEŞEKKÜR EDERİM ÖZLEMİM...BİTMİCEK:))İNŞALLAH SİZLERDE YAVRULARINIZIN GÜZEL GÜNLERİNİ YAŞAYIN.:))ALLAHA EMANET

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar.Tel kırma işini çok seviyorum gerçekten emek diye buna denir.Elleriniz dert görmesin.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TEŞEKKÜR EDERİM HAMARAT ABLAM:))AMİNN İNŞALLAH ÇOK SAĞOLUN CANIM DUALARIMLA

      Sil