29 Aralık 2014 Pazartesi

Oğlumu Torunumu Özledim:((((((




Gün aymış, Aymamış ne farkeder... Yüreğimiz aydınlık olsun, O bütün karanlıklara yeter...
Günümüz hayırlı olsun:))dostlarrrrrrrrrr.............................
sabah kahvesine bekliyorum:))))))))... Mutlaka gelin çok sevinirim.. Sevinçlerinizi kederlerinizi neyiniz varsa getirin Gönlümle Yüreğimle eşlik ederim ...Beraber açarız ellerimizi Dualara Yüce makama havale ederiz çaresini Mevlam halk eyler...hadiiiiiiiiiii:)))))  Tebessümle koydum ocağa cezvemi:)))))))
 havalar iyice kış soğuk...pusarık sis kasvet gerçi ben severim kış aylarını günler ne kadar kısa olsa  da işlerim çabuk biter... el işlerine zamanım bile kalır ...yaz sıcakları beni bitkin düşürüyor hasta oluyorum...kış aylarında sıcacık çay kokusu daha bir hoş olur... yemeklerde öyle ... kışın kuru dolmalar bakliyatlar yani mutfak kokusu  bile değişiyor...seviyorum ben kışı...işte enteresan kişiyim:))) kışın sevmediğim bir tek yönü gurbetlik...artık özlemim tavan yapıyor kızlarımın okulları...  yiğit torunum burnumda tütüyor Anneannesi çok özledi paşasını...gelin diyemiyorum okullu oldu torunum... gidemiyorum ayrılırken çok kötü oluyorum birde konuşması var beni benden alıp götürüyor...onunla konuşurken dilim dolaşıyor gözlerim hiç bir şey görmüyor...kulaklar kimseyi duymuyor ...misafir gelmiş ben gezmelerdeymişim hiç önemli değil:)))biz modumuzu hiç değiştirmiyoruz ta ki anneanne dörüşürüüzzz diyene kadar :)
laf... oooo çok  bizde... birde kız arkadaşımız varrrrrrrr:))  ...çok güzel giyiniyormuşşş çok güzelmişşş:)))peki  yakışıklı kim diyorum... cevap  bennn...sen nasıl giyiniyorsun ...ananeee ben şık diyiniyorumm   ama öz güvenimiz MAŞALLAH müthiş...iki gözümün arasını birbirine bağlayan damar gibisin oğul.. zamanlı zamansız sebebsiz hatırımdasın aklımdan çıkmıyorsun...yahyam...
soluduğum nefesim sin...yüzümdeki gülüşüm
kıyamadığım bir şeylerim sin sen ...umutlarım  hayallerim büyütüveriyor seni paşam...bazen oturup kahve içiyorum hayalinle... bazen civan olup dikiliyorsun odanın kapısına...bazen dizlerimin dibin kıvrılıp oturuyorsun dertleşiyorum seninle...bazen iyice yaşlanmışım gülerek baston oluyorsun güçlü ellerinle anneannene el veriyorsun ...can oluyorsun kuzum... tabi ki gönlüm hep ayakta sizlere yemekler pişirirken hizmet ederken dizlerimde can gözlerimde ferimle alsın emanetini yüce mevlam İNŞALLAH...senin sesini duymadığım bir günüm bil ki çok huzursuz geçiyor yahyam ...canımdan ötesin nur yüzlü oğlum...sen büyük adam ol oğlum...çok sevilen makam sahibi selam verilen kişi ol aslan oğlum ...sen RABBİMİN sevgili ödüllü adının şanına yakışan kulu ol İNŞALLAH.. sen insanlığın en yüceliğini şanlı şanını yaşa ...ANNENE BABANA hayırlı evlat ol...kuzenlerine önder AĞA  Bey ol oğlum...seni çok çok seviyorum canım kuzum:))))))))))))


Dostlarım özürümü kabul buyurun...lütfen anlayışla kabul edermisiniz bu özlem yazısını.
ben aslında gözü yaşa çok yakın duygusal anneanneyim:))
sizlerle iyi ki tanışmışım...yakında sık uğrayacağım İNŞALLAH
sizlerle güzellikleri paylaşacağım...CANLARRRRR:)))cansınızzzz  yaaaaa:)))))))))yılımız
yıllarımız sağlıkla sıhatle gelsin geçsin RABBİME bir demet dua gönderdim hepimiz için sıkıntılarımızı hayra çevirsin,mutluluklarımızı daim eylesin.


BAKİ MUHABBETLERİMLE











10 yorum:

  1. Torununuzla ve sevdiklerinizle uzun bir ömür dilerim size.Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...SAĞOL CANIM KIZIM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM

      Sil
  2. Mutluluk Soğağı sevgili arkadaşım yılı ilk günü sabah kahvesine geldim bak. Özlemine öğüdüne bayıldım Bende anneanne olmak istiyorum hayırlı birçok torun istiyorum dyaradanımdan. Sağlıkla afiyetle..ua edermisin?. Canım beim hayır dolu seneler diliyorum sağlıkla afiyetle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CANIM VUSLADIM ZİYARETİN BAŞIM ÜSTÜNE :)) ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...İNŞALLAH EVİMİZİN İÇİ ÇOCUK SESLERİYLE ÇINLASIN...AZADA NOKSANSIZ AKYAZILI TORUNLAR NASİP EYLESİN MEVLAM...SEVGİLİ VUSLATIM KEDERSİZ SAĞLIKLA UZUNCA YILLARA SEVGİLERİMLE

      Sil
  3. Canim ablam. Kandilimiz mubarek olsun . opuyorum o guzel ellerinden. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AMİN HEPİMİZİN :)ABLAM SIMSICAK KUCAKLIYORUM...DUALARIMLA

      Sil
  4. benim için de öp ama onuuuu :)

    YanıtlaSil
  5. ne kadar güzel ağzı dualı kalbi sevgi dolu bir anneannesin. içim coşarak ve gözlerim dolarak okudum. Allah dualarını kabul etsin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :) AMİN TATLI KIZIM...:) BEN SERT VE MERT KADINLARI ÇOK SEVERİM BLOGUNUN ADINI VE İÇERİĞİNİ ÇOK ÇOK BEĞENDİM YOLUN AÇIK AYDINLIK OLSUN GÜZEL KIZIM SEVGİLERİMLE

      Sil